Δωρεές για κορονοϊό: Ο Ραλφ Λόρεν δίνει 10 εκατομμύρια δολάρια

Δωρεές για κορονοϊό: Πολλοί βοηθούν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Μετά τους Ριάνα, Αντζελίνα Τζολί, Κιάρα Φεράνι ο οίκος μόδας, Ραλφ Λόρεν συμβάλλει στη μάχη αυτή και μάλιστα πολύ γενναιόδωρα καθώς προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια. Πιο συγκεκριμένα Το «Ralph Lauren Corporate Foundation», ανακοίνωσε πως θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοιού που μαστίζει αυτή τη στιγμή όλο τον πλανήτη. Τα χρήματα θα διοχετευθούν σε υπαλλήλους και εταιρίες που ασχολούνται με την πανδημία.

«Στον πυρήνα της εταιρίας μας, υπήρχε πάντα το πνεύμα

της ενότητας που εμπνέει και τη δημιουργικότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και περισσότερο την υποστήριξη που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τις προηγούμενες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα ποτέ δεν πτοήθηκε. Πιστεύουμε πως ανεξάρτητα από το ποιος είσαι και από πού προέρχεσαι συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας. Για αυτόν τον λόγο αναλαμβάνουμε δράση για να βοηθήσουμε τις ομάδες μας και τις κοινότητες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», δήλωσε ο Ραλφ Λόρεν. Λίγες μέρες πριν η Ντονατέλα Βερσάτσε είχε ανακοινώσει πως θα δωρίσει και εκείνη χρήματα στην έρευνα για τον κορωνοϊό ενώ ταυτόχρονα ο οίκος Louis Vuitton δήλωσε δημόσια πως διαθέτει τα εργοστάσιά του για να παρασκευαστούν αντισηπτικά για τα χέρια.

View this post on Instagram

The Ralph Lauren Corporation is starting the production of 250,000 masks and 25,000 isolation gowns with our U.S. manufacturing partners for donation to support the fight against COVID-19.

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on Mar 26, 2020 at 10:53am PDT

Δείτε ακόμηΣοκ στη Γαλλία – 16χρονη “χωρίς υποκείμενα νοσήματα”, πέθανε από κορονοϊό
Keywords
Τυχαία Θέματα