Δωρεάν εξετάσεις για καρδιαγγειακές παθήσεις στο Ηράκλειο

Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τον Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) μέσα από την καινοτόμο δράση πρόληψης Καρδιοαγγειακών Παθήσεων διοργανώνουν Δωρεάν Ηλεκτροκαρδιογράφημα, έμμεση Διάγνωση και Ενημέρωση για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων στους Δημότες του την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρες 09.00 - 13.00 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου.

Εντάσσεται στην ενημερωτική κοινωνική δράση

με θέμα: «Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν ΗΚΓ και έμμεση διάγνωση στους δημότες».

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μια σειρά βασικών εξετάσεων (ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση σακχάρου, υπολογισμός δείκτη μάζας σώματος) και να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Η κοινωνική δράση υλοποιείται με την εθελοντική προσφορά έμπειρων νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών Υγείας, καθώς και με την ευγενική συμμετοχή της Cardioexpress.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει κάθε κοινωνική δράση που έχει στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους.

Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΗΣΑΠ

210 2794340

Keywords
Τυχαία Θέματα