Δολοφόνοι Ραφήνας – 42χρονος: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι δύο 24χρονοι

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ στη Ραφήνα. Εναντίον τους ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους. Οι δύο νεαροί, 24 ετών, συμμαθητές και φίλοι, τα ξημερώματα εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας

και παραδόθηκαν για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Ο ένας κηπουρός κι ο άλλος υπάλληλος συνεργείου. Είχαν ταυτοποιηθεί ήδη από τους αστυνομικούς. Οι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν μετά τον φονικό ξυλοδαρμό του Δημήτρη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με τον ξάδερφο του και την κοπέλα του, καθώς και μια ακόμη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της παρουσία του στο μαγαζί, ο άτυχος άνδρας μαζί με μια από τις κοπέλες της παρέας του, συνομιλούσαν με δύο άλλες γυναίκες χωρίς όμως να συμβεί κάτι το περίεργο. Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κινήθηκε προς την τουαλέτα που βρίσκεται στο πατάρι του μπαρ και εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε κάποια διένεξη. Όταν ο 42χρονος γύρισε στην παρέα του, φέρεται να είπε “όλα καλά”.

Αφού πλήρωσαν και βγήκαν στην πλατεία έξω από το μαγαζί, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, έπεσαν πάνω στους μαινόμενους δράστες. Τα 3-4 άτομα είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο, και του επιτέθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις. Ένας από αυτούς, του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το θύμα στον Ερυθρό Σταύρο, όμως πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες.

Η ανακοίνωση του μπαρ που έγινε η δολοφονία

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, το καφέ – μπαρ της Ραφήνας στην κεντρική πλατεία όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν και τονίζει ότι σήμερα, Δευτέρα το μαγαζί θα είναι κλειστό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον χαμό του πελάτη και φίλου μας που χάθηκε τόσο άδικα δίπλα στο μαγαζί μας σήμερα το πρωί. Αύριο θα είμαστε κλειστά από σεβασμό για τον συνάνθρωπο μας και την οικογένεια του”.

Δείτε την ανακοίνωση:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφόνοι Ραφήνας – 42χρονος, 24χρονοι,dolofonoi rafinas – 42chronos, 24chronoi