Δολοφονία 41χρονου Μοσχάτο: Ενέδρα θανάτου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι εκτελεστές, χθες το βράδυ σε 41χρονο άνδρα από τη Γεωργία στην περιοχή του Μοσχάτου όπου διέμενε με την οικογένειά του τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι  τον είδαν να επιστρέφει στο σπίτι του στην οδό Ταξιαρχών, μαζί με τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του, δεν ματαίωσαν το δολοφονικό τους σχέδιο. Την ώρα που ο 41χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο που μόλις είχε σταθμεύσει, πριν προλάβει να κάνει λίγα βήμα, ο δράστης πετάχτηκε από το σημείο όπου κρυβόταν έως εκείνη τη στιγμή και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Φορούσε

μαύρα ρούχα μέσα στη σκοτεινιά για να μη δίνει στόχο σε κανέναν να τον παρατηρήσει από τη γειτονιά και αφήνοντας πίσω του νεκρό τον 41χρονο, διέφυγε τρέχοντας μέσα στις σπαρακτικές κραυγές της συζύγου του θύματος, που βρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι της μπροστά στη φρικτή δολοφονία. Περίοικοι είπαν ότι άκουσαν ξαφνικά τέσσερις με πέντε πυροβολισμούς και είδαν τον άνδρα να έχει πέσει στο πεζοδρόμιο της οδού. Από την πρώτη έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας τρεις κάλυκες από πιστόλι.

Άγνωστα τα κίνητρα

Ουδείς μπορούσε να πει ως αργά τη νύχτα αν επρόκειτο για αυτό που λέγεται «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η εκτέλεση με συμβόλαιο θανάτου ακόμη και από το εξωτερικό. Ενώ στο σημείο της δολοφονικής ενέδρας συγκεντρώνονταν περίοικοι, αλλά και φίλοι του θύματος και της οικογένειας των Γεωργιανών, ο δράστης έχοντας διαφύγει από το σημείο πεζός προφανώς έτρεξε σε κάποιο προσυμφωνημένο με συνεργό του σημείο, όπου τον περίμενε με τροχοφόρο και διέφυγαν. Ο συνεργός με το μέσο διαφυγής δεν εμφανίστηκε στον τόπο της δολοφονίας για να μη δουν οι περίοικοι καθώς πολλοί κυκλοφορούσαν ακόμη στους δρόμους η βρίσκονταν στα μπαλκόνια τους, το μέσο και ενημερώσουν την Αστυνομία για τις αναζητήσεις της στην ευρύτερη περιοχή.

Επί τόπου έφθασαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Πειραιά και συνέλεξαν τα πρώτα στοιχεία ενώ την υπόθεση της δολοφονίας ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Περίοικοι έδωσαν πληροφορίες ότι περίπου μία εβδομάδα πριν από το στήσιμο της ενέδρας, άγνωστοι είχαν κλέψει το αυτοκίνητο από ην πυλωτή της πολυκατοικίας του 41χρονου, γεγονός που δεν μπορεί τόσο νωρίς να αξιολογηθεί αν συνδέεται η όχι και με ποιο τρόπο με την εκτέλεση.

Η περιγραφή των γειτόνων

Γείτονες του θύματος, τον περιέγραψαν ως απόμακρο άνθρωπο χωρίς πολλές κοινωνικές σχέσεις με άλλους. Είπαν ότι βρισκόταν πολλές ώρες την ημέρα στο σπίτι και τακτικά έβγαινε στο μπαλκόνι και μιλούσε στη γλώσσα του  με συμπατριώτες του. Στο διαμέρισμα όπου διέμενε δεχόταν αρκετούς ανθρώπους με τους οποίους συζητούσαν. Μια πληροφορία από αστυνομικές πηγές φέρει τον 41χρονο, θύμα ης δολοφονικής ενέδρας, σεσημασμένο στη χώρα μας για κλοπές, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά σήμερα Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία 41χρονου Μοσχάτο, Ενέδρα, Πρωτοχρονιάς,dolofonia 41chronou moschato, enedra, protochronias