Διπλό φονικό: Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου ζευγαριού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα γράφεται ο τραγικός επίλογος του διπλού φονικού με την κηδεία του αδικοχαμένου ζευγαριού.

Μυστήριο παραμένει η αιματηρή δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε λίμνη αίματος στο δωμάτιο τους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το politis.com.cy η άτυχη Ντίνα Σεργίου εντοπίστηκε δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ενώ ο Γιώργος Χατζηγεωργίου

βρέθηκε δολοφονημένος στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι.

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Οι αντιφάσεις του 15χρονου

Σήμερα, Τρίτη, πέφτει η αυλαία του στυγερού εγκλήματος, με την τέλεση της κηδείας των δύο, στις 3.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Μετά την ολοκλήρωση των δυο ιατροδικαστικών εξετάσεων, οι ανακριτές της υπόθεσης άναψαν το πράσινο φως για την τέλεση της κηδείας του φονευθέντος ζεύγους, ενώ η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου αναμένεται να καταθέσει τα πορίσματά της στην ανακριτική ομάδα ώστε να προχωρήσουν οι έρευνες διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα το κρατικό κανάλι, εντός των επόμενων 24ωρων, στην Κύπρο θα φτάσει δικαστικός ψυχολόγος της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει προφανώς κι αυτός, μέσω της εμπειρογνωμοσύνης του, στην διερεύνηση του πρωτοφανούς αυτού εγκλήματος για την Κύπρο κι όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, έξι ημέρες μετά το στυγερό έγκλημα, δεν έχει βρεθεί ακόμη το φονικό όπλο, που πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο μαχαίρι.

Το άρθρο Διπλό φονικό: Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου ζευγαριού εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα