Διώξεις σε Βελλή, Κούγια, Αναστασίου και Σκορδά

«Επειδή είμαι πολύ εκνευρισμένος θα πω μόνο ότι στη Λεωφόρο ήρθαν σήμερα ελεύθεροι σκοπευτές από το Κίεβο για να εκτελέσουν κάποιο σκοπό», είχε πει ο τεχνικός του ΠΑΟ Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και για αυτή τη δήλωση κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχικές διώξεις, επίσης για δηλώσεις που έκαναν τις τελευταίες ημέρες,

στους Σταμάτη Βελλή, Αλέξη Κούγια και Λάμπρο Σκόρδα.

Αναλυτικότερα:

*** Σταμάτης Βελλής και ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 3, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δηλώσεις μετά τον αγώνα Απόλλωνας-Πανιώνιος).

*** Αλέξιος Κούγιας και ΠΑΕ Παναχαϊκή για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013, καθ' υποτροπή δυνάμει των τελεσιδίκων αποφάσεων 322 και 323/ 5-12-2013 της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ανακοίνωση και δηλώσεις περί εγκληματικής οργάνωσης, δηλώσεις για Γ. Σαρρή, Γ. Παπακωνσταντίνου, Π. Παπανικολάου, Χ. Υφαντή, Θ. Κουρίδη, Ν. Προύντζο, Α. Σταθόπουλο).

*** Γιάννης Αναστασίου και ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δηλώσεις μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εργοτέλης).

*** Λάμπρος Σκόρδας και ΠΑΕ Αρης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013 (δηλώσεις μετά τον αγώνα Πλατανιάς-Αρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα