Διονύσης Σαββόπουλος γάμος: Απίστευτο Throwback, 53 χρόνια πριν

Διονύσης Σαββόπουλος γάμος: Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η σύζυγός του, Ασπασία, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Οκτωβρίου του 1967. Πενήντα τρία χρόνια μετά, παραμένουν ακόμα μαζί, αγαπημένοι. Μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του μεγάλου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή, μοιράστηκε ο λογαριασμός elenasdiary_blog, της Έλενας Μακρή στο Instagram. Όπως αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο Διονύσης Σαββαόπουλος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη σύζυγό του και τον γάμο τους:

“Κυριακή

28 Οκτωβρίου 1967. Μέρα του ΟΧΙ εγώ είπα ναι. Και ακόμη με ανέχεται το κορίτσι μου”. “Αυτό είχε δηλώσει στο περιοδικό Life&Style πριν μερικά χρόνια o Διονύσης Σαββόπουλος ενθυμούμενος την ημέρα που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ασπασία Αραπίδου το 1967. Το κοινό που ακολουθεί πιστά τον τραγουδοποιό την γνωρίζει καλύτερα με το χαϊδευτικό της, Άσπα, όπως την αναφέρει ο ίδιος σε πολλά από τα τραγούδια του και τις μουσικές του παραστάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους που μετρά πλέον 53 χρόνια”, σημειώνεται στην ανάρτηση.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε ακόμη“Ποτέ δεν ήμασταν πιο μαζί” – Τα γεμάτα ελπίδα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου“Ο Μητσοτάκης ντύνεται ωραία και δεν έχει αυταπάτες” – Η συγκλονιστική συνέντευξη του ΣαββόπουλουΟ Σαββόπουλος “σφάζει” τον Πολάκη: “Στην γειτονιά μου κάποτε, φέρνανε μια αρκούδα…” (vid)Επικό: Σέξι χορεύτρια με εσώρουχα κάνει στριπτίζ στον Σαββόπουλο (vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα