Δήμος Νέας Ιωνίας: Τριμερής συνάντηση

Ο σχεδιασμός νέων έργων και η πορεία υλοποίησης εκτελούμενων έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στη Νέα Ιωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου. Στη συνάντηση, συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

κ.κ. Γαβριήλ και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προτάσεις για νέα έργα, που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας και αφορούν μεταξύ άλλων υποδομές, ομβρίων, αντιπλημμυρικά, αναπλάσεις και ποδηλατοδρόμους και τα έργα που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα έργα κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης σε ακίνητο του Δήμου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150, τα έργα μετατόπισης του συλλεκτήρα ομβρίων στην οδό Αλατσάτων, αλλά και η πορεία υλοποίησης μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων και ομβρίων στον Περισσό και την ευρύτερη περιοχή. Η Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και σημείωσε ότι ο Περιφερειάρχης και τα στελέχη της Περιφέρειας είναι αρωγοί στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Νέας Ιωνίας, Τριμερής,dimos neas ionias, trimeris