Δήμαρχος Αλεξανδρόπουλης: «Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση»

Επίθεση στον υπουργό Δημοσίας Τάξης, κο Νίκο Δένδια, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αλεξανδρόπουλης, κος Ευάγγελος Λαμπάκης, λόγω της αποφάσεως μεταφοράς παράνομων μεταναστών στις σχολές των δόκιμων αστυφυλάκων της Ξάνθης, του Διδυμοτείχου και της Κομοτηνής.

«Εμπόλεμη κατάσταση» χαρακτήρισε το σκηνικό στην Αλεξανδρούπολη ο δήμαρχος κατηγορώντας τον κο Δένδια ότι «θέλει να μετατρέψει το αθηναϊκό πρόβλημα της μετανάστευσης

σε θρακιώτικο πρόβλημα». «Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης είναι αναξιόπιστος, δεν τον πιστεύω ό,τι και να λέει, ούτε το θέμα της προσωρινότητας των σχολών αστυφυλάκων σε κέντρα κράτησης για 30 ή 60 ημέρες» συμπλήρωσε εξηγώντας ότι η περιοχή είναι ήδη επιβαρυμένη: «Έχουμε ήδη προβλήματα στην περιοχή, όπως διαφορετικές θρησκείες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κος Λαμπράκης προανήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των κατοίκων και νέα συγκέντρωση για το θέμα σήμερα(Τετάρτη) στην Κομοτηνή.

Ο κος Δένδιας είχε την Τρίτη συνάντηση με φορείς της Θράκης σε μια προσπάθεια να κάμψει τις αντιδράσεις τους για τη μεταφορά των παράνομων μεταναστών.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα