Δικό της κοινωνικό δίκτυο λανσάρει η Lady Gaga!

H Lady Gaga για μία ακόμη φορά προκαλεί τον θαυμασμό και τις αντιδράσεις όλων με την ανακοίνωσή της για το άνοιγμα του δικού της κοινωνικού δικτύου με το όνομα Little Monsters. Το Little Monsters είναι το ψευδώνυμο, με το οποίο η ίδια αποκαλεί τους φαν της και τώρα θα γίνει το πρώτο κοινωνικό δίκτυο, που έχει στηθεί γύρω από ένα καλλιτέχνη. Η Lady Gaga

έχει πάνω από 25 εκατομμύρια φαν στο Twitter και 50 εκατομμύρια στο Facebook και αναμένεται κάποιοι από αυτούς, αν όχι όλοι, να συμμετέχουν στο νέο της εγχείρημα. Το site σχεδιάστηκε από την ίδια την Lady Gaga, προκειμένου να υπάρχει ένας χώρος, όπου οι φαν της τραγουδίστριας θα μαθαίνουν τα νέα της, θα μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και θα γνωρίζονται μεταξύ τους, ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο ιδιότυπο «Facebook», το οποίο θα λειτουργεί για λογαριασμό της γνωστής τραγουδίστριας.

Το Little Monsters δημιούργησε η εταιρεία Backplane, που ιδρύθηκε από τον μάνατζερ της Lady Gaga και διαθέτει πρώην στελέχη της Google και του Facebook, ενώ μέσα στα σχέδια της BackPlane είναι να δημιουργήσει και άλλα site κοινωνικής δικτύωσης για άλλους καλλιτέχνες, δίνοντας νέο αέρα στα κλασικά fan club sites, φέρνοντας και μία νέα νοοτροπία και τεχνοτροπία στον τομέα. Σήμερα το Little Monsters έχει 100.000 χρήστες, οι οποίοι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο chatroom, ενώ οι σχεδιαστές έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να κάνει εγγραφή όποιος θέλει στο site, είτε είναι φαν της Lady Gaga, είτε όχι.
Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα