Διεθνές Φόρουμ για Νέους «Global Think Tank 4 Greece»

Υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς πραγματοποιείται το Διεθνές Φόρουμ για Νέους «Global Think Tank 4 Greece», το οποίο διοργανώνει η AIESEC Ελλάς στις 17 Μαρτίου 2012 στο DEREE (Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας) από τις 12.00πμ ως τις 19.00μμ, στο πλαίσιο του του Διεθνούς Συνεδρίου Euroxpro που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, και θα φιλοξενήσει τα εθνικά μέλη του οργανισμού από την Ευρώπη

και τη Βόρεια Αμερική.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τους πιο ταλαντούχους νέους από όλο τον κόσμο, για καινοτομία και δημιουργική πρωτοβουλία στην Ελλάδα καθώς και εργαστήρια με θέματα όπως: Νεανική Ηγεσία, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, από τους πιο κορυφαίους ομιλητές, και όλοι μαζί θα θέσουν στόχους για μια καλύτερη Ελλάδα!

Το Διεθνές Φόρουμ για Νέους «Global Think Tank 4 Greece» θα ακολουθήσει η εκδήλωση «Global Village» από τις 19.00μμ έως τις 22.00μμ, στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Αίθουσες: Κ. Καβάφης «Δ7» - Ν. Γκάτσος «Δ12», Πειραιώς 100, Γκάζι. Μια πολυπολιτισμική εκδήλωση που ξεχειλίζει από χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές, μουσική και εικόνες από ολόκληρο τον κόσμο, περιλαμβάνοντας μια αλυσίδα από τραπεζάκια από 50 χώρες με 300 φοιτητές-μέλη του οργανισμού που θα ξεναγούν το κοινό στους πολιτισμούς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα