Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του νέου ipad

Όπως με κάθε νέα πολυαναμενόμενη συσκευή έτσι και με το νέο ipad διέρρευσαν στοιχεία που το χαρακτηρίζουν πριν από την παρουσίασή του που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου. Η νέα συσκευή, όπως αποκαλύπτεται, θα είναι κατά 0.5 χιλιοστά λεπτότερη από τον προκάτοχό της (δηλαδή με πάχος 7.5 χιλιοστά), χάρη στη νέα “τεχνική κατασκευής”

της οθόνης της, αλλά και την αφαίρεση του πλήκτρου σίγασης/δόνησης. Διαφορετική θα είναι η σχεδίαση και των ηχείων της, ενώ σε νέα θέση βρίσκονται και τα μικρόφωνα, ένα δεξιά από το camera module και ένα στο αριστερό μέρος του τάμπλετ.

Οι κάμερες της νέας ταμπλέτας της Apple έχουν αναβαθμιστεί καθώς η κεντρική έχει πλέον ανάλυση 8MP (έναντι 5MP του προηγούμενου μοντέλου) ενώ η εμπρόσθια υποστηρίζει 720p Facetime video calls.

Στην “καρδιά” του iPad Air 2 βρίσκεται το A8 chip της Apple με 2GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι είτε 32, είτε 64 είτε 128GB. Βλέπουμε, επίσης, πως το νέο tablet διαθέτει αισθητήρα TouchID στο home button, καθώς και υποστήριξη NFC για τις υπηρεσίες Apple Pay.

Keywords
Τυχαία Θέματα