Διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από 22 Οκτώβρη το Galaxy Note 4

Σε επίσημη ανακοίνωση προέβη η Samsung Electronics Hellas σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των Galaxy Note 4 και Gear S στην ελληνική αγορά.

Αναλυτικότερα, οι δύο συσκευές θα είναι εμπορικά διαθέσιμες από τις 22 Οκτωβρίου, ενώ από τις 6 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Samsung Galaxy

Alpha.

Το νέο Note διακρίνεται για την εντυπωσιακή 5,7 ιντσών Quad HD Super AMOLED οθόνη του, η οποία προσφέρει ακρίβεια και υψηλή αντίθεση για ζωντανά χρώματα, την κάμερα των 16 MPixels, με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας που εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και το εξελιγμένο πενάκι S Pen, το οποίο υπόσχεται ρεαλιστική αίσθηση και μοναδικές λειτουργικές δυνατότητες.

Μέσω της 3G συνδεσιμότητας, το Samsung Gear S προσφέρει μία νέα, δυναμική εμπειρία και λειτουργικότητα ακόμα και όταν ο χρήστης δεν έχει το τηλέφωνό του μαζί. Δίνει τη δυνατότητα για άμεση απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της οθόνης ή μέσω του βελτιωμένου S Voice, όπως και πραγματοποίηση κλήσεων.

Το Galaxy Alpha είναι το πρώτο με μεταλλικό πλαίσιο και σύμφωνα με τη Samsung «αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και τεχνολογίας αιχμής, προσφέροντας στους χρήστες τις δυνατές λειτουργίες και το hardware που περιμένουν από μία ναυαρχίδα Galaxy».

Keywords
Τυχαία Θέματα