Διαστάσεις θρίλερ με απαγωγή Kύπριων αστυνομικών

Σε μια άνευ προηγούμενου ενέργεια προέβησαν οι κατοχικές δυνάμεις του τουρκικού ψευδοκράτους στην Κύπρο απάγαγοντας στην κυριολεξία τρεις αστυνομικούς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λευκωσίας απήχθησαν ενώ καταδίωκαν ημιφορτηγό με πινακίδες του ψευδοκράτους, στη νεκρή ζώνη. Οι αστυνομικοί κρατούνται σε αστυνομικό σταθμό του ψευδοκράτους και οι κατοχικές αρχές τους αφαίρεσαν τον οπλισμό και τους ασυρμάτους τους, ενώ πήραν και τα οχήματά τους.

Σε πλήρη κινητοποίηση έχουν τεθεί οι αστυνομικές

αρχές και το υπουργείο 'Αμυνας της Κύπρου με αυτή την πρωτοφανή πράξη, και η κυβέρνηση προβαίνει σε ενέργειες προς τα Ηνωμένα Έθνη για απελευθέρωση των τριών αστυνομικών.

Οι Κύπριοι αστυνομικοί οι οποίοι αρχικά ήταν τέσσερις, οι δύο με μοτοσικλέτες και οι άλλοι με περιπολικό, καταδίωκαν το ημιφορτηγό σε περιοχή, στην οποία υπάρχουν ναρκοπέδια του κατοχικού στρατού. Στη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του ημιφορτηγού προσπάθησε να κτυπήσει αστυνομικό που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι μεσολάβησε μεταξύ αυτού του γεγονότος και της απαγωγής και το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο τέταρτος αστυνομικός που ακολουθούσε και είδε ότι οι συνάδελφοί του είχαν απαχθεί από τις κατοχικές δυνάμεις κατόρθωσε να διαφύγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα