Διασπάστηκε το «Άρμα Πολιτών»-Στο ΣΥΡΙΖΑ κορυφαία στελέχη του κόμματος

Σε διάσπαση οδηγείται το «Άρμα Πολιτών» μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί και να ενταχθούν οι υποψήφιοι του κόμματος στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Και αυτό διότι κορυφαία στελέχη του «Άρματος Πολιτών» διαφωνούν κάθετα με αυτή την απόφαση, γι’ αυτό και εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου ασκούν σφοδρή κριτική στον ίδιο τον κ. Δημαρά.

Μάλιστα, πολλά στελέχη που μετέχουν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προτίθενται να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ,

κάτι το οποίο ενδέχεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Πληροφορίες του real.gr αναφέρουν, πως μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων, οι υποψηφιότητες του Νάσου Αθανασίου στην Περιφέρεια Αττικής, του Στάθη Παναγούλη, πιθανότατα στην Β΄ Αθηνών, καθώς και άλλων στελεχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διαφωνούντων στελεχών του «Άρματος Πολιτών»:

«Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.

«Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ‘’αντιμνημονιακό’’ μανδύα να διασώσουν την δική τους ‘’πατρίδα’’ χωρίς να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι κ. κ. Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών, Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών, Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας, Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας, Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας, Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας, Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας, Ζαβιτσάνος Σπύρος, μέλος πολιτικής γραμματείας, Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας και Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα