Διάσημα ονόματα σκύλων: Αυτά είναι τα πιο έξυπνα

Έπειτα από ώριμη σκέψη έχουμε καταλήξει ότι θέλουμε ένα σκύλο για σύντροφό μας και έχουμε επιλέξει τη ράτσα που μας ταιριάζει και μας απομένει η επιλογή του ονόματος. Πριν αποφασίσουμε, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κάποια πραγματάκια μεγάλης σημασίας.

-Το όνομα πρέπει να αναγνωρίζεται εύκολα από το σκυλί μας. Τα σκυλιά γενικά ακούν καλύτερα σε ονόματα μίας-δυο συλλαβών.
-Σε περίπτωση που θέλουμε οπωσδήποτε ένα πολυσύλλαβο όνομα, θα πρέπει αυτό να έχει και υποκοριστικό λιγότερων συλλαβών για την ορθή κατανόηση του.
-Τα ονόματα δε θα πρέπει να μοιάζουν ηχητικά με τις λέξεις των εντολών.

μελέτη του χαρακτήρα του σκύλου μας σίγουρα θα μας βοηθήσει για την σωστή επιλογή.

Γυναικεία ονόματαBella

Ξεκάθαρα και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Bella φανταζόμαστε κάτι γλυκό, χαριτωμένο, παιχνιδιάρικο με μια εσάνς ιταλικής φινέτσας. Η λέξη στα ιταλικά σημαίνει «όμορφη» και προσδίδει ιδιαίτερη χάρη. Επιπλέον, ας μη ξεχνάμε τον διάσημο χαρακτήρα της «Bella» στο σίκουελ της ταινίας «Twilight».

Daisy

Χαριτωμένο, λουλουδένιο και διασκεδαστικό, το Daisy ταιριάζει σε όλες τις ράτσες και σε όλα τα μεγέθη.  Συν τοις άλλοις, θυμίζει τον περίφημο χαρακτήρα καρτούν Νταίζη Ντακ (Daisy Duck) από τον «Mickey» της Disney.

Lassie

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θυμάται τη τηλεοπτική σειρά «Lassie», η οποία προβαλλόταν για 19 χρόνια και είχε συγκινήσει μικρούς και μεγάλους με την αφοσίωση και την υπερβολική αγάπη της Λάσι για την οικογένεια της. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως κρύβει μια τεράστια επιτυχία από πίσω.

Elsa

Για τους λάτρεις και φαν της ταινίας «Frozen» της Disney αυτή η λέξη είναι πολύ μοδάτη, μοντέρνα και αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Bailey

Αυτό το όνομα ανήκει στη λίστα με τα 10 πιο γνωστά θηλυκά ονόματα για σκύλους και ακούγεται κοριτσίστικο και αθλητικό.

Ανδρικά ονόματαMax

Από τα πιο διάσημα ονόματα για σκυλιά που υπάρχουν. Σε αμέτρητες ταινίες, σειρές και στη πραγματική ζωή πρωταγωνιστεί ένα σκυλάκι Max. Επιπλέον, η λέξη είναι μονοσύλλαβη, γεγονός που τη καθιστά εύκολη σαν όνομα που ακούνε τα σκυλιά.

Rocky

Εμπνευσμένο από τον πυγμάχο Rocky Balboa (Ρόκι Μπαλμπόα) της ομωνυμης σειράς ταινιών, αυτό το όνομα σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Buddy

Πρόκειται για ένα αρκετά γνωστό και τρέντυ όνομα σκύλου στο εξωτερικό που ταιριάζει στα σκυλάκια μας. Στα αγγλικά η λέξη σημαίνει «φιλαράκι».

Charlie

Αυτό το όνομα δίνει μια αίσθηση ζωηρότητας, χιούμορ και αστείας προσωπικότητας. Είναι εύηχο, σύντομο και παιχνιδιάρικο.

Jack

Εξίσου διάσημο και μονοσύλλαβο όνομα σκύλου που ταιριάζει σε μεγαλόσωμες ράτσες. Σίγουρα αποτελεί σταθερή αξία!

Keywords
Τυχαία Θέματα