Διαδηλώτρια Μαρίν Λεπέν: Ακραίο περιστατικό κατά τη διάρκεια συνέντευξης

«Να αποκαταστήσει τη μοναδική θέση της Γαλλίας» στον κόσμο γιατί είναι «μια μεγάλη δύναμη» δήλωσε μιλώντας προς τους δημοσιογράφους η Μαρίν Λεπέν. Μπροστά σε μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων, ιδιαίτερα ξένων, η Μαρίν Λεπέν παρουσίασε σήμερα τις θέσεις της για την εξωτερική πολιτική της Γαλλίας κάνοντας λόγο για «αποκατάσταση της επιρροής της γαλλικής διπλωματίας» και λέγοντας ότι η Γαλλία είναι κληρονόμος του Χριστιανισμού, του ανθρωπισμού και του Διαφωτισμού.

Από

τη συνέντευξή της δεν έλειψαν τα απροόπτα καθώς λίγο πριν από τη λήξη της υπήρξε ένταση στην αίθουσα με μια γυναίκα που έφερε φωτογραφία του Πούτιν μέσα σε μια καρδιά. Η Λεπέν χαρακτήρισε την γυναίκα προβοκάτορα (!) και οι υπηρεσίες ασφαλείας την έσυραν κυριολεκτικά  εκτός της αίθουσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την διαμρτυρία της νεαρής γυναίκας η Λεπέν ισχυριζόταν ότι και η ίδια υπερασπίζεται την Ευρώπη και ότι η ίδια δεν έχει φιλορωσικές απόψεις!

«Θέλουμε να μεταρρυθμίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση εκ των έσω»

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, η Λεπέν είπε ότι θέλει να βγάλει τη Γαλλία από την ολοκληρωμένη διοίκηση του ΝΑΤΟ, αλλά δεν θα αποκηρύξει την εφαρμογή του άρθρου 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ.
Η Μαρίν Λεπέν αρνήθηκε επίσης ότι θέλει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είπε ότι θέλει «να τη μεταρρυθμίσει εκ των έσω».

«Θέλουμε να μεταρρυθμίσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση εκ των έσω, αλλά όσο περισσότερο απελευθερωνόμαστε από το στενό μανδύα των Βρυξελλών τόσο περισσότερο θα κοιτάμε προς τον ευρύτερο κόσμο, είπε η Λεπέν.

En pleine conférence de presse de Marine Le Pen, une militante du collectif Ibiza s'est levée en tendant une photo en forme de cœur montrant Vladimir Poutine avec la candidate du RN pour dénoncer sa proximité avec le président Russe. #Presidentielle2022 pic.twitter.com/zKhwtuDnBd

Hugo Capelli (@Hugo_Capelli) April 13, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαδηλώτρια Μαρίν Λεπέν, Ακραίο,diadilotria marin lepen, akraio