Διαδήλωση στα Σκόπια κατά της αλλαγής του ονόματος- Έκαψαν την ελληνική σημαία! (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ελληνική σημαία έκαψαν Σκοπιανοί, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν με αίτημα να μην αλλάξει το όνομα της ΠΓΔΜ.

Οι 5.000 περίπου διαδηλωτές ζητούν την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Ν.Υόρκη.

#Greek flag burning

at #Macedonia protests against name negotiations and treasonous agreements that appease fascist demands from Athens. #Македония #Μακεδονία #Makedonya #Македонија #WeAreMacedonia #EnoughIsEnough #NotInMyName pic.twitter.com/VAphc49dsT

— Macedonus (@macedonus) February 27, 2018

Η συγκέντρωση, την οποία οργάνωσαν ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις και οργανώσεις της διασποράς της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΕ στα Σκόπια και κατέληξε μπροστά από την Βουλή της ΠΓΔΜ.

На минус, на снег, без никаква поддршка од партии. Ова се луѓето што ќе им пресудат на предавниците.#Македонија#Македонци#Македонски јазик
pic.twitter.com/Dz4j6YgWKT

— Мијакот (@meeyakmkd) February 27, 2018

Αρκετοί από τους διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, ενώ ορισμένοι από αυτούς έκαψαν και μία ελληνική σημαία. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν και μητροπολίτες της σχισματικής ορθόδοξης εκκλησίας της ΠΓΔΜ, οι οποίοι απευθύνθηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Οι διαδηλωτές ζήτησαν από την πολιτικούς παράγοντες της ΠΓΔΜ να μην αποδεχτούν καμία αλλαγή του αποκαλούμενου συνταγματικού ονόματος της χώρας και καμία τροποποίηση του συντάγματος.

#Macedonia #Македония #Μακεδονία #Makedonya #Македонија #WeAreMacedonia #EnoughIsEnough #NotInMyName pic.twitter.com/DjxfciBUBi

— Macedonus (@macedonus) February 27, 2018

Милион срца, една вистина, една #Македонија!#МакедонијаНаМакедонците НЕКА ТРЕПКА!!! pic.twitter.com/5dqqpjoAfj

— Чудесната (@chudesnata) February 27, 2018

Το άρθρο Διαδήλωση στα Σκόπια κατά της αλλαγής του ονόματος- Έκαψαν την ελληνική σημαία! (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα