Δένδιας – Τσαβούσογλου: Τηλεφωνική επικοινωνία των ΥΠΕΞ

Δένδιας – Τσαβούσογλου: Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Κυριακή οι Νίκος Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως ανακοινώθηκε από πλευράς του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως γράφει το σχετικό tweet του ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος συζητήθηκαν οι συνθήκες που θα επέτρεπαν μια συνάντηση των δύο υπουργών στο κοντινό μέλλον.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος ούτε τους όρους που έθεσαν οι δύο πλευρές.

dir="ltr">Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, @MevlutCavusoglu, συζητήσαμε σχετικά με τις συνθήκες που θα μας επέτρεπαν μια συνάντηση στο προσεχές διάστημα.

Nikos Dendias (@NikosDendias) November 8, 2020

In phone call earlier tdy, FM @NikosDendias & #Turkey FM @MevlutCavusoglu discussed the conditions which would allow them to meet again in the near future / Τηλ. επικοινωνία μεταξύ ΥΠΕΞ Ν.Δένδια με ομόλογο Τουρκίας σχετικά με τις συνθήκες που θα επέτρεπαν συνάντηση προσεχώς

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) November 8, 2020

Δείτε ακόμηΘα… φοβηθεί τον Μπάιντεν ο Ερντογάν;Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν – «Αληθινός φίλος της Ελλάδας»“Μάσκα, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη”!Στην Αθήνα την Τρίτη ο Σίσι – Η ατζέντα της συνάντησής του με τον πρωθυπουργόΓεωργιάδης: Οι εργαζόμενοι θα πάρουν το δώρο και οι επιχειρήσεις θα στηριχθούν
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Attiki Press
Δένδιας – Τσαβούσογλου, Τηλεφωνική, ΥΠΕΞ,dendias – tsavousoglou, tilefoniki, ypex