Δεν είναι και οι πλάκες του Μωυσή

Την αντίθεσή του στη μεταρρύθμιση της αγοράς γάλακτος που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης τονίζει εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

«Η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν είναι οι πλάκες του Μωυσή. Ότι είναι ωφέλιμο και γόνιμο για την οικονομία μας, να το υιοθετήσουμε. Ότι όμως δημιουργεί αρνητικές συνέπειες δεν μπορούμε παρά να το απορρίψουμε» λέει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης:

«Οι ζημιές στην ελληνική

αγελαδοτροφία, που θα επιφέρει η επιμήκυνση του χρόνου ζωής του γάλακτος, θα είναι μεγαλύτερες από την αμφισβητούμενη μείωση στην τιμή, που θα έχει το γάλα στο ράφι» προσθέτει ο κ. Χαρακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες γάλα ημέρας ως νέα ειδική κατηγόρια, και διάθεση στα σούπερ μάρκετ μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενων φαρμάκων, τα οποία δεν έχουν αντενδείξεις, είναι τα δύο σενάρια που έχουν τεθεί επί τάπητος τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για προτάσεις που εκτιμάται ότι αφενός έχουν μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα, αφετέρου θα αμβλύνουν τις διαφωνίες εντός και εκτός κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα