Δεμένα τα πλοία

Ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού, καθώς ο δυνατός αέρας δεν επιτρέπει να εξελιχθούν ομαλά οι θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Έτσι, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά, ενώ από τη Ραφήνα δεν είναι ακόμη βέβαιο αν θα εκτελεστεί το προγραμματισμένο για τις 18.00 δρομολόγιο για Άνδρο,

Τήνο και Μύκονο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αργοσαρωνικό, για το προγραμματισμένο δρομολόγιο δελφινιού στις 18.00 με προορισμό την Αίγινα.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε πορθμιακές γραμμές.

Συγκεκριμένα, δεν εκτελέστηκε δρομολόγιο από το Βόλο προς τις Σποράδες, ενώ δρομολόγια δεν γίνονται και μεταξύ Καβάλας - Πρίνου και Κεραμωτής - λιμένος Θάσου.

Έγινε επίσης γνωστό πως, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA MARIA» δεν προσέγγισε στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου, και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Λαύριο για Ψαρά- Άγιο Ευστράτιο- Μύρινα- Καβάλα και στον Άη Στράτη επρόκειτο να επιβιβασθούν σε αυτό τέσσερις επιβάτες και δυο φορτηγά οχήματα, ενώ θα αποβιβάζονταν επτά επιβάτες και ένα φορτηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα