Δεκτές από το ΠΑΣΟΚ οι αλλαγές στο φόρο ακινήτων

Οπισθοχώρηση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του Κινήματος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει το υπουργείο Οικονομικών.

«Όπως μας τα παρουσίασαν, αλλάζουν όλα τα δεδομένα προς το καλύτερο, αλλά περιμένουμε να αποτυπωθούν και στο χαρτί, για να είμαστε βέβαιοι», φέρεται να δήλωσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εξ εκείνων που αντιδρούσαν απέναντι στο αρχικό

σχέδιο της κυβέρνησης για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Το παραπάνω παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό για το κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας του ΠΑΣΟΚ, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες, βελτιωμένες ρυθμίσεις.

Οι βουλευτές έδειξαν ικανοποιημένοι από τη μείωση του συνολικού στόχου για φόρους ακινήτων από το αρχικό 2,9 δισ. ευρώ στο ποσό των 2,5 δισ. ευρώ.

Επιπλέον, ικανοποίηση υπήρξε για τη σημαντική ελάφρυνση των αγροτών και γενικά της περιφέρειας, που επιτεύχθηκε με την επιβάρυνση όσων έχουν ακίνητα αξίας άνω των 300.000 ευρώ, προς τους οποίους κατευθύνεται πλέον το κύριο βάρος της φορολόγησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα