Δείτε γιατί η επίμαχη φωτογραφία προκάλεσε «σεισμό» στο ίντερνετ – Η απάντηση για τα σχόλια μίσους

Καταιγισμό επικριτικών σχολίων δέχτηκε η Suraiya, γνωστή στο Twitter και ως Twitteriranikanjari, που δημοσίευσε μια σέλφι με τη λεζάντα «Vibes από τα εσώρουχα Walmart» τον Δεκέμβριο. Αυτή η φωτογραφία έγινε viral έκτοτε, λόγω της τριχοφυίας στο στομάχι της Suraiya.

Τα trolls του Twitter σχολίασαν την φωτογραφία αποκαλώντας την Suraiya «Chewbacca» (ο τριχωτός ήρωας των Star Wars), ενώ την προέτρεψαν άκομψα να

ξοδέψει τα χρήματά της σε ένα ξυράφι αντί για ένα ζευγάρι εσώρουχα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τρολάρουν γυναίκα που δεν κάνει απότρίχωση. Η Jemima Kirke και η Miley Cyrus έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες αντιδράσεις για την τριχοφυία στη μασχάλη τους.

Η Suraiya, με ένα πνεύμα ανωτερότητας απάντησε στα σχόλια μίσους: «Για κάθε μίσος που έλαβα, στέλνω το ίδιο ποσό της αγάπης πίσω». Νομίζω ότι οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν ό, τι ακριβώς θέλουν. Κανείς δεν πρέπει να μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε. Αν οι γυναίκες θέλουν να ξυριστούν, ας ξυριστούν, αν θέλουν να είναι τριχωτές… αυτό είναι φοβερό».

Εκτός από τους κακεντρεχείς, πολλοί είναι αυτοί που ευχαρίστησαν τη Suraiya για την ειλικρινή εικόνα του σώματος της. Έχει πλέον σχεδόν 10.000 followers στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα