Δεύτερη μέρα αποχής των μαθητών- Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στα άκρα το τραβούν το σχοινί οι γονείς των μαθητών στο δήμο Βόλβης που δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να εμφανιστούν στο σχολείο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Η απόφαση της κυβέρνησης να κάτσουν στα θρανία τα προσφυγόπουλα, έχει εξοργίσει τους γονείς που αντιδρούν απαγορεύοντας στα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο!

Ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, προειδοποίησε από τη μεριά του πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Προς το παρόν, στα χέρια

του Εισαγγελέα βρίσκεται ήδη η έγγραφη απόφαση των γονέων που αρχικά έλαβε ο κ. Ανανιάδης από μία άτυπη επιτροπή που αντικαθιστά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις.

Το δημοτικό σχολείο Προφήτη στο δήμο Βόλβης, έμεινε χωρίς Ελληνόπουλα, από την ώρα που χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τα 46 προσφυγόπουλα που φιλοξενεί.

Αγανακτισμένος ο περιφερειακός διευθυντής, δήλωσε στο Έθνος πως «περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο».

Το άρθρο Δεύτερη μέρα αποχής των μαθητών- Στον εισαγγελέα η υπόθεση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα