ΔΑΠ επίθεση: «Κρέμασαν» μέλος στον τοίχο – Σάλος στη Νομική του ΑΠΘ
ΔΑΠ επίθεση: Ένα ιδιαίτερο περιστατικό τραμπουκισμού ανάμεσα σε μέλη παρατάξεων διεξήχθη σήμερα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, μέλη της ΕΑΑΚ στρίμωξαν μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, του άσκησαν βία και εν τέλει τον κρέμασαν σε έναν τοίχο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης: «Σήμερα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας σοβαρής περίπτωσης τραμπουκισμού σε βάρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από μέλη των ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM».
Στο ίδιο κείμενο σημειώνουν πως ύστερα από μία υβριστική επίθεση, τα εν λόγω μέλη άσκησαν «σωματική βία εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ». «Ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, ως ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ εκτιμούμε ότι είναι απαράδεκτη η σημερινή εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου και υποστηρίζουμε τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών. Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.
ΔΑΠ επίθεση: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΠΣήμερα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής γίναμε αυτόπτες μάρτυρες μιας σοβαρής περίπτωσης τραμπουκισμού σε βάρος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από μέλη των ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί ενός ψηφίσματος, τα μέλη των Contra Legem ξεκίνησαν την υβρεολογία τους επιτιθέμενοι λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ, ενώ αποκορύφωμα της παραπάνω λεκτικής επίθεσης ήταν η σωματική βία που ασκήθηκε εις βάρος μέλους της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, όπου με τη στοχοποίηση από μέλος των ΕΑΑΚ στριμώχτηκε και κρεμάστηκε στον τοίχο, ενώ απειλούνταν για τη σωματική του ακεραιότητα, επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ.
Ακόμη, όμως και μετά από αυτό το ξέσπασμα των contra legem οι υπόλοιπες παρατάξεις του ΔΣ δεν συμφώνησαν στην πρόταση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις 2 η ώρα αντί στις 12, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αδιαφορία του για το γεγονός ότι οι φοιτητές οφείλουν να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις εις βάρος των μαθημάτων που διεξάγονται παράλληλα.
Ανεξαρτήτως ιδεολογικών πεποιθήσεων, ως ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ εκτιμούμε ότι είναι απαράδεκτη η σημερινή εικόνα του Διοικητικού Συμβουλίου και υποστηρίζουμε τον διάλογο ως τον μοναδικό τρόπο επίλυσης των οποιονδήποτε διαφωνιών. Καλούμε σύσσωμη τη φοιτητική κοινότητα να καταδικάσει το ανεπίτρεπτο αυτό γεγονός και να επιδείξει τον δέοντα σεβασμό στις διαδικασίες και τα όργανα της σχολής.
Τέλος, μας προκαλεί ιδιαίτερη απορία πως γίνεται η ΑΦΠ μια παράταξη ,που επικροτεί και στηρίζει τις γενικές συνελεύσεις, να κατηγορεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι διάκειται αρνητικά προς αυτές και δήθεν φέρνει κώλυμα στη συζήτηση επειδή πρότεινε να αλλάξει η ώρα της Γενικής συνέλευσης από τις 12 στις 2 όπου θα ήταν μαζικότερη η συμμετοχή των φοιτητών σε αυτήν!!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Άκουγαν κάθε βράδυ έναν περίεργο θόρυβο μέσα απ' τον τοίχο! Οταν τον έσπασαν έπαθαν σοκ... (photos)
- Πέταξε το drone του πάνω από τη θάλασσα – Έπαθε ΣΟΚ όταν είδε το τέρας που κατέγραψε! (pics)
- Δασκάλα έπεσε σε μπλόκο μεταναστών - «Κρύβονται στα δέντρα και πετάγονται μπροστά μας»
- Έλενα Ακρίτα εναντίον Αφροδίτης Μάνου: «Τόσο λίγη…»
- Έρευνα δείχνει ότι μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης θα βουλιάξει (pics)
- Ποια φαγητά δεν πρέπει να τρώτε ποτέ το πρωί
- 17χρονος υπέστη εγκεφαλικό και πέθανε λόγω εθισμού σε βιντεοπαιχνίδι
- Ποια είναι η γειτονική μας χώρα που προσφέρει δωρεάν σπίτια για να προσελκύσει νέους κατοίκους
- Με τα τρία SUVs στην Αυτοκίνηση 2019 η Seat
- Πετρούνιας - Μιλλούση: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό στο μαιευτήριο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press
- Ληστεία Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άντρας που άρπαζε αλυσίδες από τους περαστικούς
- Τουλουπάκη Novartis: Εξώδικο στην «Καθημερινή» για το έγγραφο που ήρθε στο “φως”
- Μέγαρα φονικό: Βγήκε η απόφαση για τον δράστη μετά την απολογία του
- Μαρέβα Κίνα: Ο Βασίλης Ζούλιας, γράφει για το φόρεμα της συζύγου Μητσοτάκη
- Αστέρης Κρικώνης Γυναίκα χωρίς όνομα: «Δεν είχα να φάω»
- Facebook logo: Έρχεται αλλαγή στο λογότυπο – Τι θα γίνει με τα άλλα Social Media
- Σκύλος viral: Κάνει όρθιος την ανάγκη του για να μην λερωθεί

- Τελευταία Νέα Attiki Press
- Μαρέβα Κίνα: Ο Βασίλης Ζούλιας, γράφει για το φόρεμα της συζύγου Μητσοτάκη
- Αστέρης Κρικώνης Γυναίκα χωρίς όνομα: «Δεν είχα να φάω»
- Τουλουπάκη Novartis: Εξώδικο στην «Καθημερινή» για το έγγραφο που ήρθε στο “φως”
- Σκύλος viral: Κάνει όρθιος την ανάγκη του για να μην λερωθεί
- Facebook logo: Έρχεται αλλαγή στο λογότυπο – Τι θα γίνει με τα άλλα Social Media
- Μέγαρα φονικό: Βγήκε η απόφαση για τον δράστη μετά την απολογία του
- Ληστεία Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άντρας που άρπαζε αλυσίδες από τους περαστικούς
- Δεν με θέλει: Τι να κάνεις όταν κάποιος σε απορρίπτει
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δήμος Δέλτα: Διανομή τροφίμων στους συμμετέχοντες στο επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ
- Ποινικός Κώδικας: «Άδειασμα» από βουλευτή της ΝΔ στο άρθρο για το αδίκημα της απιστίας
- Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 10 χρόνια στον ρατσιστή αρχηγό των οπαδών της Ελλάς Βερόνα
- Σφοδρή επίθεση Κικίλια στον ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΘΕΑ
- Μυϊκές δυστροφίες: Τα πρώιμα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (βίντεο)
- Πέτσας: Εντός του Νοεμβρίου θα μεταφερθούν 4.000 πρόσφυγες στην ενδοχώρα
- Πετρούνιας: «Η γέννηση του παιδιού μας το πιο δυνατό συναίσθημα από όλα»
- Ρίτσαρντ Γκιρ: Ξανά πατέρας ο 71χρονος ηθοποιός
- «Η Ελλάδα είναι ‘open for business’», το μήνυμα του Πρωθυπουργού από την Κίνα