Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ

Πυρά προς το ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κάνοντας λόγο για συνεχή μετάλλαξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και ένα χρόνο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ

και στο πώς πολιτεύεται και στο πώς θέλει να χειραγωγήσει το κίνημα. Βάζει εμπόδια στη ριζοσπαστικοποίηση», δήλωσε, μιλώντας στη ΝΕΤ.

Όσον αφορά τις συνιστώσες, τόνισε πως πρόκειται για εσωτερικό θέμα και σε κάθε περίπτωση, «είτε ενοποιηθεί είτε έχει τάσεις και συνιστώσες η ουσία θα είναι η ίδια, από την άποψη της πολιτικής».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η πολιτική του ΚΚΕ είναι η πιο ενωτική μέσα στην κοινωνία, καθώς το κόμμα δεν διαχωρίζει τους εργαζόμενους και τους πολίτες σε δεξιούς και αριστερούς ή σε αυτούς που τάσσονται υπέρ και κατά του μνημονίου.

Σχετικά με το αν θα έπρεπε να οπλοφορούν οι βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου, τόνισε ότι «δεν υπάρχει λόγος να οπλοφορεί κανείς μέσα στη Βουλή»

«Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει και κάποιος έλεγχος. Θα έπρεπε από μόνος του κάποιος να μην οπλοφορεί μέσα στη Βουλή», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα