Χτύπησε τον πρώην με το αμάξι: Σοκ μες έξαλλη γυναίκα στη Βρετανία

Κάμερα κατέγραψε οργισμένη γυναίκα στη Βρετανία να χτυπάει τον πρώην της με το αυτοκίνητο. Μια Βρετανίδα νοσοκόμα εκτός ελέγχου επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της με το αυτοκίνητο, σε χώρο πάρκινγκ. Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον 37χρονο άνδρα να προσπαθεί να φύγει από τον χώρο, όταν η νοσοκόμα και πρώην σύντροφός του τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της από πίσω, αφήνοντάς τον ως εκ θαύματος μόνο με ένα μαυρισμένο μάτι και μώλωπες. Μιλώντας για το περιστατικό, ο εισαγγελέας του τοπικού

δικαστηρίου στο οποίο εκδικάστηκε η υπόθεση δήλωσε: «Ξαπλώνει εκεί για περίπου τεσσεράμισι λεπτά πριν περαστικοί έρθουν να τον βοηθήσουν. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της νέας του φίλης και αργότερα στο νοσοκομείο».

Το δικαστήριο, κατά την ακροαματική διαδικασία ενημερώθηκε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει τέσσερις μήνες πριν λάβει χώρα το περιστατικό και ο δικαστής προειδοποίησε το πρώην ζευγάρι, λέγοντας: «Ήσασταν και οι δύο σε μεγάλο βαθμό υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό το περιστατικό δεν είχατε πιει» . Μετά την ακροαματική διαδικασία, γυναίκα αποδέχθηκε την κατηγορία της σωματικής βλάβης, της επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη και της επικίνδυνης οδήγησης. Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με διετή αναστολή και υποχρέωση 30 ωρών για δραστηριότητες αποκατάστασης. Της απαγορεύτηκε η οδήγηση για 12 μήνες και πρέπει να περάσει από εκτεταμένο τεστ οδήγησης.Η νοσοκόμα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει μια υποχρέωση θεραπείας ψυχικής υγείας για ένα έτος, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα