«Χρυσός» ο Αντετοκούνμπο – Στη λίστα του Forbes!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στη λίστα του Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές!

H εκπληκτική διαδρομή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει εκτιμηθεί και θαυμαστεί κατά καιρούς από πάρα πολλούς. Ο Έλληνας super star των Μπακς έχει λάβει σπουδαίες διακρίσεις και τώρα ήρθε ακόμα μια!

Ο Αντετοκούνμπο στη λίστα του Forbes με τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμο για το 2018. Μάλιστα, ο Έλληνας

μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα και συγκεκριμένα στο νούμερο 30.

Η λίστα του Forbes περιλαμβάνει τους 100 πιο καλοπληρωμένους αθλητές του 2018 σ’ όλο τον κόσμο ενώ ο «Greek Freak» είναι ο πιο νέος αθλητής που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του οικονομικού περιοδικού των ΗΠΑ.

Η λίστα του περιοδικού ανέδειξε τους πιο υψηλά αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Διαβάστε ακόμα: Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό – «Έφυγε» παλαίμαχος μπασκετμπολίστας (pic)

Σύμφωνα με τα στοιχεία της λίστας του Forbes, ο «Greek Freak» είχε έσοδα 35,5 εκατ. δολαρίων αυτή τη χρονιά, τα οποία ήταν αυξημένα κατά περίπου 500%, χάρη στο νέο συμβόλαιο αξίας 100 εκατ. δολαρίων που υπέγραψε με τους Μπακς, αλλά και την επέκταση του συμβολαίου του με τη Nike.

Από την προηγούμενη συμφωνία του με τη Nike, ο Αντετοκούνμπο κέρδιζε 20.000 δολάρια το χρόνο κι από το νέο του συμβόλαιο θα βγάλει 9 εκατ. δολάρια μόνο την πρώτη χρονιά.

Στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes είναι ο πυγμάχος, Φλόιντ Μέιγουέδερ και ακολουθούν οι δύο άσσοι του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το άρθρο «Χρυσός» ο Αντετοκούνμπο – Στη λίστα του Forbes! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα