"Χρυσό" διαζύγιο για την πρώην σύζυγο του Ριμπολόβλεφ

«Χρυσή» διατροφή επιδίκασε στην πρώην σύζυγο του ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Ελένα δικαστήριο στη Γενεύη καθώς θα λάβει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3,295 δισεκατομμύρια ευρώ) για το διαζύγιό τους.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Γενεύης επιδίκασε τη μισή από την περιουσία του ολιγάρχη στη σύζυγό του που κατοικεί στη Γενεύη, ανέφερε η εφημερίδα. Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου είπε ότι αυτού του είδους η απόφαση δε γνωστοποιείται παρά στους αντιδίκους.

Το δικαστήριο επιδίκασε στην Ελένα

το ποσό των 4.020.555.987,20 ελβετικών φράγκων, ήτοι 3.295 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Temps». Κέρδισε επίσης την επιμέλεια της μικρότερης κόρης του ζευγαριού, ηλικίας 13 ετών.

Το ζευγάρι, που παρέμεινε μαζί για 23 χρόνια και είχε ζήσει στην Κύπρο, βρισκόταν σε διάσταση από το 2008, σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου.

Η Ελένα διεκδικούσε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τον ιδιοκτήτη της AS Monaco, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα