«Χρυσαφένιες»! 11χρονος Άραβας πλήρωσε €5,5 εκατ. για τρεις πινακίδες (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι γνωστό ότι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα χρήματα τα έχουν για …πέταμα, έτσι η νέα μόδα είναι, η αγορά πινακίδων κυκλοφορίας σε εξωφρενική τιμή.

Ο 11χρονος Abdullah γόνος βαθύπλουτης οικογένειας, έδωσε σε δημοπρασία για την πινακίδα με το αριθμό «1111» περίπου 1 εκατ. ντιρχάμ, (€250.000), την «11» για 6 εκατ. ντιρχάμ (€1,5 εκατ.) και την «7», που ήταν η ακριβότερη του σετ, προς 13,4 εκατ. ντιρχάμ (€3,4 εκατ.).

Συνολικά,

ο Abdullah ξόδεψε σχεδόν €5,5 εκατομμύρια για πινακίδες, τις οποίες είναι να αναρωτιέται κανείς τι θα τις κάνει, με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμα δίπλωμα οδήγησης. Οι οι πινακίδες θα μπουν σε μια Porsche και μια Mercedes-Benz G-Wagen, ενώ στο μέλλον σκοπεύει να τις μεταπουλήσει, προφανώς προσβλέποντας σε κέρδος

Άλλα παραδείγματα ήταν τα €4,3 εκατ. που έδωσε ο Arif Ahmad Al Zarouni για την πινακίδα με τον αριθμό «1», και τα €8,5 εκατ. που πλήρωσε ο Ινδός επιχειρηματίας Balwinder Sahani για την πινακίδα «D5».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο «Χρυσαφένιες»! 11χρονος Άραβας πλήρωσε €5,5 εκατ. για τρεις πινακίδες (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα