Χρηστίδου – Μαραντίνης δίκη: Ανάρτηση με νόημα μια μέρα μετά τη διαμάχη
Μια νέα και φορτισμένη σελίδα στην πολυετή διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη άνοιξε το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαρτίου, με την εκδίκαση της υπόθεσης επιμέλειας των παιδιών τους να ξεκινά στο δικαστήριο. Ο τραγουδιστής αιτείται την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους Φίλιππου,
Η δίκη ξεκίνησε με παρέμβαση του δικηγόρου της Σίσσυς Χρηστίδου, Δημήτρη Γίτσα, ο οποίος ζήτησε διευκρινίσεις για την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα. Η πρόεδρος του δικαστηρίου τόνισε ότι πρόκειται για δημόσια δικάσιμο, καλώντας τον να καταθέσει τυχόν αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, το οποίο τελικά δεν υποβλήθηκε. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης, παρουσίασε σειρά κατηγοριών κατά της παρουσιάστριας, κάνοντας λόγο για 54 περιπτώσεις παραβίασης των δικαιωμάτων των ανηλίκων μέσω διαδικτυακής έκθεσης.
«Η κα Χρηστίδου εκθέτει συστηματικά τα παιδιά της μέσω της εκπομπής της», υποστήριξε ο κ. Στρουγγάρης. «Αναφέρει τα ονόματά τους, τα σχολεία, τις τοποθεσίες τους, ακόμα και τα σχέδιά τους για διακοπές. Ο πατέρας θεωρεί ότι αυτό συνιστά σοβαρό κίνδυνο». Παράλληλα, έγινε αναφορά σε οικονομικές απαιτήσεις: ο Μαραντίνης φέρεται να ζητά συνολικό ποσό 1.450 ευρώ, παρότι –όπως ισχυρίζεται η πλευρά του– τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι σημαντικά υψηλότερα.
Ανταπαντά η ΧρηστίδουΗ παρουσιάστρια, από την πλευρά της, κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της για έλλειψη συνέπειας στις γονικές του υποχρεώσεις, ενώ ανέφερε ότι στα μεταξύ τους e-mails, ο Μαραντίνης χρησιμοποιεί λεκτική βία και κακοποιητικό λόγο. Η ένταση της διαμάχης αντικατοπτρίστηκε και σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στα social media το πρωί της Τρίτης 1 Απριλίου, ημέρα Πρωταπριλιάς. Η Χρηστίδου ανέβασε ένα story με τον εμβληματικό στίχο του Μενέλαου Λουντέμη: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα έλεγαν», προσθέτοντας την ευχή: «Καλή Πρωταπριλιά». Ένα μήνυμα που, εύλογα, ερμηνεύτηκε ως σαφές καρφί προς τον πρώην σύζυγό της και όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο.
Τα αιτήματα του Μαραντίνη και οι ενστάσεις για την επιμέλεια μόνο του ενός παιδιούΗ υπόθεση σχολιάστηκε εκτενώς και στο τηλεοπτικό πλατό του Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μεταφέρει πληροφορίες από το ρεπορτάζ, επισημαίνοντας πως δεν είναι σπάνιο να ζητηθεί από τον δικαστή να συνομιλήσει με τα παιδιά σε τέτοιες περιπτώσεις, κυρίως όταν είναι άνω των 9 ετών. Η διαδικασία αυτή, τόνισε, γίνεται με προσοχή και διακριτικότητα, χωρίς πίεση ή άβολες ερωτήσεις. Αναφερόμενη στα ποσά, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Θοδωρής Μαραντίνης ζητά 2.000 ευρώ διατροφή από την πρώην σύζυγό του, ενώ το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια αφορά μόνο τον μεγαλύτερο γιο. Σύμφωνα με το αίτημα, ο Φίλιππος θα ζει με τον πατέρα του από Κυριακή έως Πέμπτη και με τη μητέρα του Παρασκευή και Σάββατο.
«Αυτό με ξάφνιασε», σχολίασε η Τσιμτσιλή. «Μου φάνηκε περίεργο που ένας γονιός ζητά την αποκλειστική επιμέλεια μόνο του ενός παιδιού. Τα παιδιά ήδη έχουν βιώσει χωρισμό, διαζύγιο, πολλές εντάσεις. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουν γιατί ένας από τους δύο θέλει να έχει αποκλειστικά το ένα παιδί και όχι και τα δύο». Η ίδια υπογράμμισε ότι η διαμάχη δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο δικαστήριο. Αντιθέτως, οι δικαστικές αντιπαραθέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολυάριθμες, με κορυφαίο επεισόδιο την υπόθεση της διατροφής, για την οποία –όπως αποκαλύφθηκε– έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του τραγουδιστή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα παρουσιαστεί εκ νέου στο δικαστήριο την Τετάρτη 2 Απριλίου, με αφορμή αυτή τη νέα εξέλιξη.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Εκκένωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης
- Χριστίνα Παππά: «Κάνω παράκληση στον πρωθυπουργό, δεν ξέρω που ν’ απευθυνθώ…»
- Τι δηλώνει η AEGEAN για την ένδειξη φωτιάς σε κινητήρα αεροσκάφους στην πτήση Αθήνα-Μυτιλήνη
- Τα πιο τυχερά ζώδια του Απριλίου, σύμφωνα με την αστρολογία
- Ιταλία: Νεαρός σκότωσε με μαχαίρι φοιτήτρια – Συνελήφθη ύποπτος
- Γιατί όλοι και πιο πολλοί Έλληνες γυρίζουν την πλάτη τους στον θεσμό του γάμου;
- Πώς ο Νόμος Κεραμέως καταστρέφει τις ζωές των εκπαιδευτικών - Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα
- Αλέκος Παπαδόπουλος για Ανδρέα Παπανδρέου: Ήταν ευγενής, άλλα άμα είχε νεύρα…
- Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Κυκλοφορεί από σήμερα δύο νέες μορφές της τιρζεπατίδης
- Τσιμτσιλή για Μαραντίνη: Μου φαίνεται ασυνήθιστο πώς ένας γονέας ζητά την αποκλειστική επιμέλεια μόνο του ενός παιδιού
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Attiki Press
- Πλακιάς για Τέμπη: Η υπόθεση έχει πάρει τροπή που δεν αρέσει σε κάποιες οικογένειες
- Οι ανοιχτοί φάκελοι Μητσοτάκη
- Ζώδια σήμερα 1/4: Προβλέψεις για την Τρίτη
- Οικονόμου – Νοτοπούλου: Άγριος καβγάς του βουλευτή της ΝΔ με Ζαμπάρα
- Επιστροφή στα γραφεία: Ο χαοτικός «επαναπατρισμός» των ομοσπονδιακών υπαλλήλων στις ΗΠΑ
- Χρηστίδου – Μαραντίνης δίκη: Ανάρτηση με νόημα μια μέρα μετά τη διαμάχη
- Αλέκος Παπαδόπουλος: Ο Παύλος Μπακογιάννης, ο Ανδρέας Παπανδρέου και το παράπονο της κόρης του
- Πειραιάς: Μπλε φως και δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού
- Έλον Μασκ για Λε Πεν: Θα υπάρξει αντίδραση όπως και με τις επιθέσεις κατά του προέδρου Τραμπ
- Νέος κατώτατος μισθός – Κεραμέως: Δεν λύνονται τα πάντα, όμως είναι βήμα για να μειωθούν κάποιες δυσκολίες

- Τελευταία Νέα Attiki Press
- Χρηστίδου – Μαραντίνης δίκη: Ανάρτηση με νόημα μια μέρα μετά τη διαμάχη
- Ζώδια σήμερα 1/4: Προβλέψεις για την Τρίτη
- Αλέκος Παπαδόπουλος: Ο Παύλος Μπακογιάννης, ο Ανδρέας Παπανδρέου και το παράπονο της κόρης του
- Οικονόμου – Νοτοπούλου: Άγριος καβγάς του βουλευτή της ΝΔ με Ζαμπάρα
- Πλακιάς για Τέμπη: Η υπόθεση έχει πάρει τροπή που δεν αρέσει σε κάποιες οικογένειες
- Επιστροφή στα γραφεία: Ο χαοτικός «επαναπατρισμός» των ομοσπονδιακών υπαλλήλων στις ΗΠΑ
- Οι ανοιχτοί φάκελοι Μητσοτάκη
- Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Νέος Κανονισμός Λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου με μεγάλη πλειοψηφία
- KFC διαφήμιση 2025: Πελάτες καταγγέλλουν πως χλευάζει τον Χριστιανισμό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δένδιας: Oυδεμία συσχέτιση προκύπτει μεταξύ του δυστυχήματος των Τεμπών και της μεταφοράς στρατιωτικού υλικού ή καυσίμων για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος που αποσυναρμολογούσε εξαρτήματα οχημάτων στην εταιρεία του παράνομα ρυπαίνοντας το περιβάλλον (φωτο)
- Δένδιας: Oυδεμία συσχέτιση προκύπτει μεταξύ του δυστυχήματος των Τεμπών και της μεταφοράς στρατιωτικού υλικού ή καυσίμων
- Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι για παρεμπόριο – Τρεις συλλήψεις και πρόστιμα 5.000 ευρώ
- Αυξήσεις για τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας – Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου
- Προβλήματα αδειοδότησης, οικονομικές δυσκολίες και διάψευση φημών
- Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τις Κυκλάδες: Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα
- Ώρες κοινής ησυχίας: Τι αλλάζει από σήμερα
- Πρεμιέρα για τον νέο κατώτατο μισθό – Απαντήσεις Κεραμέως
- Ισλανδία: Έκρηξη ηφαιστειακού μάγματος κοντά στο Ρέικιαβικ