Χρήματα από ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ για το δεκατιανό των παιδιών

Το ποσό των 6.000 ευρώ έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκος Σαλαβράκος στο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα προκειμένου να τα διαθέσει για το δεκατιανό που διανέμεται σε μαθητές της Καλαμάτας που το έχουν ανάγκη.

Ο κ. Σαλαβράκος που επισκέφθηκε χθες Παρασκευή τον Δήμαρχο Καλαμάτας σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει κάτι προκειμένου κανένα παιδί της Καλαμάτας να μην πεινάσει. «Με την ιδιότητα μου ως ευρωβουλευτής και την ευχέρεια που μου δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφάλισα 6.000 ευρώ για τη σίτιση των παιδιών που έχουν ανάγκη. Θα είμαι στη διάθεση του δημάρχου

σε ότι χρειαστεί, θέλω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου και να δώσουμε την αίσθηση στους δημότες της Καλαμάτας ότι τους σκεπτόμαστε» είπε ο ευρωβουλευτής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε τον κ. Σαλαβράκο και σημείωσε, ότι «η ενέργεια αυτή δεν έχει πολιτική διάσταση καθώς ο κ. Σαλαβράκος δεν εκλέγεται στην Μεσσηνία, έρχεται να δώσει και να βοηθήσει για αυτό και τον ευχαριστώ δημόσια για την ευαισθησία του και την προσφορά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα