Χρανιώτης Αβασκαντήρα: Βραδινή έξοδο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Χρανιώτης Αβασκαντήρα: Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν γονείς πριν από μερικές εβδομάδες και η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά! Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από τότε έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια στην Τήνο και ο ερχομός του γιου τους, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, ο Γιώργος και η Γεωργία αποφάσισαν να κάνουν την

πρώτη τους νυχτερινή έξοδο μαζί με τον μικρό τους πρίγκιπα και πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι πήγε στο Μεταξουργείο για μπύρες μαζί με τον ηθοποιό Γιώργο Πυρπασόπουλο, μια φίλη τους αλλά και την πεθερά του Γιώργου Χρανιώτη.

Το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο βράδυ, μη μπορώντας να πάρει στιγμή τα μάτια του από το μωράκι του. Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Χρανιώτης ως λάτρης των social media ενημερώνει συνέχεια τους διαδικτυακούς τους φίλους. Πρόσφατα λοιπόν ο “χαζομπαμπάς” ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μας έδειξε πως κοιμίζει το γιο του. «Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται, πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά. Συμφωνούμε σ’ αυτό;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο του.

View this post on Instagram

Πρωτίστως το παιδί δεν πρέπει να μπερδεύεται,πρέπει ξεκάθαρα να γνωρίζει ποιος είναι ο μπαμπάς και ποια η μαμά.Συμφωνούμε σ αυτό??? #mama #mom #mather #mother #weirdmother

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on Jul 19, 2020 at 3:41am PDT

Δείτε ακόμηH sexy Λούσια Γιαβορτσέκοβα προκαλεί καύσωνα στα Ελληνικά νησιά (pics)Νίνα Λοτσάρη: «Οι κόρες μου είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής μου»Γεμίζει… μπαταρίες στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid & pics)
Keywords
Τυχαία Θέματα