Χωρίζουν οι Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley

Άλλο ένα διαζύγιο προστίθεται στα καθημερινά πλέον για τη showbiz, με νέα «θύματα» αυτή τη φορά τους Jason Statham και Rosie Huntington- Whiteley.

Το «λαμπερό» ζευγάρι του Hollywood, παρά το γεγονός, ότι βρισκόταν στα πρόθυρα του γάμου, ακολούθησε εντελώς διαφορετική πορεία βάζοντας τέλος στην

3χρονη σχέση τους.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της DailyMail, φαίνεται ότι ρόλο έπαιξε και η απροθυμία του 45χρονου Statham να ζητήσει το χέρι της 26χρονης Huntington – Whiteley.

Ο δοκιμαστικός χωρισμός ακολουθεί τις φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί τον Ιούνιο με τον Jason να βρίσκεται στο Μανχάταν περιτριγυρισμένος από γυναίκες και πίνοντας κρασί και τους παρευρισκόμενους να λένε, ότι ο Statham φλέρταρε με γυναίκες

Αντ' αυτού, η Huntington, που είναι από το ποθητά μοντέλα της Victoria’s Secret και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως στο Transformers: Dark of the Moon, εντοπίστηκε να περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές μόνη - απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο παρέα με πέντε φίλες της.

Το μοντέλο, που έχει κοσμήσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και πέρυσι κέρδισε £5 εκατ., έφτασε στην Ίμπιζα, την Κυριακή και δε σταματά να μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα των διακοπών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε: «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και δεν έχουν κάνει μια ανακοίνωση, επειδή συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ξαναείναι μαζί. Όμως τα πράγματα μεταξύ τους δεν ήταν καλά, υπήρξαν πολλοί καβγάδες και οι δύο χρειάζονται χώρο και χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν και σχεδόν 20 χρόνια διαφορά ηλικίας μεταξύ τους – έχουν πολλά να λύσουν».

Το ζευγάρι φέρεται να προσπαθεί να καταλαγιάσει τις φήμες, μιας και ακόμα προσπαθεί για τη σχέση του, ενώ εθεάθησαν μαζί για τελευταία φορά στις 17 Αυγούστου.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2010, όταν παρευρέθηκαν από κοινού στο Coachella Valley Music and Arts Festival.

Keywords
Τυχαία Θέματα