Χωρίς προπονητή στον πάγκο η Μονπελιέ κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς τον προπονητή της Ρενέ Ζιράρ στον πάγκο της ομάδας θα αγωνιστεί η Μονπελιέ, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε την ποινή που του επιβλήθηκε. Αυτή επέβαλε αποκλεισμό για δύο ματς στον προπονητής της γαλλικής ομάδας, το δεύτερο εκ των

οποίων με τριετή αναστολή.

Η τιμωρία αφορά την αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Σάλκε, όταν ο Ζιράρ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή της γερμανικής ομάδας Στέφενς, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού τον έπιασε η κάμερα να κάνει άσεμνη χειρονομία.

Στον προπονητή της επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ και αποκλεισμός για δύο ματς. Το δεύτερο ωστόσο είναι με αναστολή για τρία χρόνια, επομένως ο τεχνικός της Μονπελιέ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του μόνο για το ένα ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ούτε ο σύλλογος πάντως τη γλίτωσε, καθώς τιμωρήθηκε με 17.000 για τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες που άναψαν οι οπαδοί του και για τη συμπεριφορά των παικτών, λόγω των καρτών που συγκέντρωσαν. Η Μονπελιέ πάντως έχει τρεις ημέρες για να καταθέσει έφεση.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα