Χωρίς Καμπιάσο ο Ολυμπιακός στην Κροατία

Μια ενόχληση που ένιωσε κατά τη σημερινή προπόνηση στην ποδοκνημική θα κρατήσει τον Εστεμπάν Καμπιάσο, μακριά από το παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Κροατία την Τρίτη (20/10, 21:45) με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όπως έγινε γνωστό δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως το γεγονός ότι το παιχνίδι απέχει μόλις δύο ημέρες, ανάγκασε τον Μάρκο Σίλβα να μην τον πάρει μαζί του αύριο που θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ζάγκρεμπ.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί

πάντως αύριο, όμως το πιθανότερο είναι να μην ταξιδέψει οριστικά στην Κροατία. Μυικό τραυματισμό έχει και ο Φουστέρ στη δεξιά γάμπα, όμως αυτός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε ατομική πρόγραμμα στη σημερινή ελαφρά προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. .

Έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό υπέστη ο Νταβίντ Φουστέρ, στη δεξιά γάμπα, αλλά ούτως ή άλλως δεν έχει δικαίωμα να παίξει την Τρίτη, καθώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Champions League.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Κροάτες ο Μάρκο Σίλβα πήρε τους: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα και Βούρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα