Χολιγουντιανή ηθοποιός «τα έχει» με την καλύτερή της φίλη

Στη «ροζ» αποκάλυψη πως έχει μακροχρόνια σχέση με την καλύτερή της φίλη προέβη η 46χρονη ηθοποιός του Hollywood Maria Bello, όπως αναφέρει άρθρο των Νew York Times με τίτλο «Coming Out as a Modern Family».

Στο άρθρο η Bello (που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Prisoners μαζί με τον Hugh Jackman) εξιστορεί

πώς ανακοίνωσε στον 12χρονο γιο της Jackson -που απέκτησε μαζί με τον τηλεοπτικό παραγωγό Dan McDermott- ότι είναι ομοφυλόφιλη.

«Εκείνο τον καιρό ο Jackson, υποψιαζόταν ότι κάτι τρέχει με τη μαμά του. Ήταν η στιγμή που φοβόμουν αλλά και περίμενα πιο πολύ τους τελευταίους μήνες. Οπότε πήρα μια βαθιά ανάσα, ξέροντας ότι η απάντησή μου –αλλά και η δική του- θα είχαν καθοριστικό αντίκτυπο στις ζωές μας για πολύ καιρό», εξομολογήθηκε η Bello.

«Ήμουν σε μια ερωτική σχέση και δεν του το είχα πει. Είχα εμπλακεί συναισθηματικά με μια γυναίκα, η οποία όχι μόνο ήταν η καλύτερή μου φίλη αλλά ήταν και κάτι σαν νονά για τον γιο μου», παραδέχτηκε η 46χρονη ηθοποιός, υποστηρίζοντας πως συνειδητοποίησε τα συναισθήματα που έτρεφε για τη συγκεκριμένη γυναίκα, ξεφυλλίζοντας κάτι παλιά ημερολόγια που κρατούσε.

«Στο ημερολόγιο μου διάβαζα για όλους τους άντρες με τους οποίους είχα συνάψει ερωτική σχέση -αλλά και τη μία γυναίκα με την οποία είχα εμπλακεί ερωτικά παλιότερα- και συνειδητοποίησα ότι όταν ένιωθα ότι με ελκύει κάποιος τον κατέτασσα αυτόματα σε αδερφή ψυχή μου. Μετά όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα περίμενα, ένιωθα συντετριμμένη. Όπως συνέχισα να κοιτάω φωτογραφίες έπεσα πάνω σε μία ασπρόμαυρη στην οποία ήμουν εγώ και η καλύτερη μου φίλη κάποια παραμονή Πρωτοχρονιάς. Φαινόμασταν τόσο ευτυχισμένες. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω», είπε για να συμπληρώσει: «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό μέχρι εκείνη ότι θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε μαζί ερωτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα