Χειροπέδες στην Τουλίσα Κοντοστάβλος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη στο Λονδίνο η ελληνοκυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού X-Factor Τουλίσα Κοντοστάβλος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η 25χρονη τραγουδίστρια συνελήφθη επ’αυτοφώρω ενώ μεσολαβούσε για πώληση κοκαΐνης αξίας 800 δολαρίων σε δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Sun ο οποίος παρίστανε έναν τραγουδιστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας

που παγίδευσε με κρυφές κάμερες την Τουλίσα, ήταν ο μεσάζων της ανταλλαγής ανάμεσα στον 35χρονο ράπερ Mike GLC και τον δημοσιογράφο της Sun.

«Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ατζέντα μου πουλάνε ναρκωτικά. Φυσικά μπορώ να σου βρω ό,τι θες. Οι μισοί από όσους γνωρίζω είναι έμποροι ναρκωτικών», παρουσιάζεται να λέει στο ρεπορτάζ η Τουλίσα Κοντόσταβλος στον δημοσιογράφο που υποδυόταν έναν τραγουδιστή της ραπ.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης τον ράπερ Mike GLC, καθώς υπάρχει η «υποψία» ότι συμμετείχε κι εκείνος σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στην πολυτελή κατοικία της Κοντοστάβλος, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί η εμπλοκή της σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα