Χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα για τέσσερα κιλά «λευκού θανάτου»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πάνω από τέσσερα κιλά «λευκού θανάτου», ήταν έτοιμο να διακινήσει στη Δυτική Αττική, ζευγάρι με ορμητήριο αποθήκη στο Ίλιον.

Πληροφορίες στη Δίωξη Ναρκωτικών

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφοριών πέρασε χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητά τον 36χρονο Αλβανό συνεργό της.

Στην περιοχή της Δυτικής Αττικής

Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα

από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των προαναφερόμενων δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματική τους δράση, στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στο Ίλιον η αποθήκη του «λευκού θανάτου»

Επιπλέον εντοπίσθηκε στο Ίλιον η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

Και σκόνη για τη νόθευση

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 4 κιλών και 120 γραμμαρίων, σκόνη, κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης βάρους 200 γραμμαρίων, 865 ευρώ, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ψάχνουν τον 36χρονο Αλβανό

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ομάδα αστυνομικών αναζητά τον 36χρονο Αλβανό διακινητή ο οποίος θεωρείται αυτός που εισήγαγε την ηρωίνη στη χώρα.

Το άρθρο Χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα για τέσσερα κιλά «λευκού θανάτου» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα