Χατζηβρέττας: «Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει στην Αθήνα»

Μεγάλη συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την καλή συνάδελφο Ασπασία Βελονάκη παραχώρησε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της ΤΣΣΚΑ και του Παναθηναϊκού, έχοντας όπως είναι γνωστό αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ομάδες.

«Ο Παναθηναϊκός

και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι δύο ιστορικές ομάδες, δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Όπως φάνηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια, η ΤΣΣΚΑ είναι σε καλύτερη φάση, διαθέτει πληρέστερο ρόστερ, ενώ από την αρχή της σεζόν έχει “χτιστεί” για να ικανοποιήσει υψηλές απαιτήσεις. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή του και αυτό φάνηκε. Η ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα για τη νίκη και έφτασε εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα». Ήταν τα λόγια του Χατζηβρέττα ο οποίος, πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα θα δούμε ένα άλλο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει μετά από αυτές τις δύο εμφανίσεις στη Μόσχα. Περιμένουμε να δούμε ένα δυνατό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω, πάντως, πως θα είναι δύσκολο να κάνει το 2-1 στη σειρά γιατί παρουσιάζει… σκαμπανεβάσματα. Εκτός αυτού, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα, από τη στιγμή που προηγείται με δύο νίκες».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο θετικά μπορεί να επιδράσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην ψυχολογία των παικτών του Ιβάνοβιτς, είπε: «Η αλήθεια είναι πως και ο κόσμος και η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι γαλουχημένοι σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Δεν είναι μόνο ο κόσμος, είναι ο εγωισμός των ίδιων των παικτών του Παναθηναϊκού, ειδικά όταν δίνουν τόσο κρίσιμα παιχνίδια. Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, να υπάρξει αντίδραση και θα υπάρξει από τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως το παιχνίδι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ θα είναι ντέρμπι».

Keywords
Τυχαία Θέματα