Χανιά: Η απειλή για βόμβα στο αεροπλάνο ήταν γραμμένη στον καθρέφτη της τουαλέτας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με πολύ μεγάλη προσοχή ερευνούν οι Αρχές το περιστατικό της απειλής βόμβας σε αεροπλάνο της Condor που ταξίδευε από την Αίγυπτο για την Γερμανία, με 280 περίπου επιβάτες, και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Το θέμα αφορά πολύ τα γερμανικά μέσα, με πολλούς από τους επιβάτες να περιγράφουν τις ώρες τρόμου που έζησαν, εξαιτίας ενός συνεπιβάτη που ήθελε να σπάσει πλάκα.

Περιγράφοντας τις ώρες που έζησαν, από τις 9 το βράδυ της

Πέμπτης μέχρι τις 6 περίπου το πρωί που μπόρεσαν να πάνε σε ξενοδοχεία και να ξεκουραστούν, οι επιβάτες σημειώνουν πως ενημερώθηκαν από τον πιλότο, που τους ζήτησε να είναι ψύχραιμοι και ανακοίνωσε πως θα γίνει η αναγκαστική προσγείωση στα Χανιά.

Πολλοί άρχισαν να καπνίζουν, παρά την απαγόρευση και παρά τις εκκλήσεις των αεροσυνοδών, ενώ άλλοι άνοιξαν μπουκάλια με ποτά για να ηρεμήσουν.

Όπως αναφέρει το candianews.gr οι επιβάτες οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε χώρο του αεροδρομίου των Χανίων, την ώρα που έπιαναν δουλειά οι ειδικοί για να αναζητήσουν τη βόμβα. Η απειλή είχε εκδηλωθεί με τη λέξη BOMBE που είχε γραφεί σε καθρέπτη τουαλέτας του αεροσκάφους με τη χρήση σαπουνιού.

Μάλιστα η Bild παρουσιάζει εικόνα που δημιούργησε στον υπολογιστή, με βάση τις μαρτυρίες επιβατών.

Δείτε ακόμη:

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Χανίων – Κακόγουστο αστείο το τηλεφώνημα (vid)

Το άρθρο Χανιά: Η απειλή για βόμβα στο αεροπλάνο ήταν γραμμένη στον καθρέφτη της τουαλέτας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα