«Χαμός» με τις κάλπες που θα στηθούν…

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τελικά να στηθούν τέσσερις κάλπες για την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», αφού εκτός από Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Βαγγέλη Βενιζέλο, στο «κάδρο» μπαίνουν και οι Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος.

Η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αφού διευρύνει τα πρόσωπα προς εξέταση: Η πρόταση αφορά τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου (για τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε

φοροδιαφυγή) τους Β. Βενιζέλο και Γ. Παπανδρέου (για τα αδικήματα της υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή), καθώς και τον Λ. Παπαδήμο (για το αδίκημα της

υπεξαγωγής εγγράφου για την κάλυψη που παρείχε στον κ. Βενιζέλο). Ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος, καλεί όλες τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις να συνυπογράψουν την πρόταση.

Ήδη η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες όλων των εμπλεκομένων προσώπων και εμφανίζεται θετική στη συνυπογραφή της πρότασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Για να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρειάζονται 30 βουλευτές και πάνω και αν τελικά συμπράξει η Χ.Α., θα στηθούν τέσσερις κάλπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα