Χαμένοι από την ισοπαλία, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος

Από έναν βαθμό πήραν ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος, μετά το ισόπαλο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τα play off.

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν μοναδική ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι. Από τη μία πλευρά, ο τοπικός ΠΑΣ, ο οποίος με νίκη θα παρέμενε πρώτος και θα ξέφευγε στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, ο Ατρόμητος, ο οποίος προηγήθηκε στο παιχνίδι και βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω, έπειτα από την αποβολή του

Κεϊτά.

Ωστόσο, το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει την αγωνιστική απόδοση των δύο ομάδων.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, με τον Καραγκούνη να κάνει το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Τσουκαλά στο 34ο λεπτό, με σουτ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Το παιχνίδι έγειρε υπέρ του Ατρόμητου και πάλι, στο 41ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Κεϊτά, με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ισορρόπησε και πάλι στο 55ο λεπτό, με τον Ουντότζι να παίρνει δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε… 50 δευτερόλεπτα και να οδηγείται στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα