Χαλκίδα: Σε αναζήτηση του δολοφόνου του 57χρονου ταξιτζή η αστυνομία

Τον/τους δράστες της άγριας δολοφονίας του 57χρονου οδηγού ταξί από τη Χαλκίδα αναζητεί η Ασφάλεια Λιβαδειάς. Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί φύλακας της ΕΑΒ βρήκε σε χωράφι στο Σχηματάρι τον 57χρονο οδηγό νεκρό. Σύμφωνα με τον φύλακα, του είχε προξενήσει εντύπωση το γεγονός, ότι το ταξί που βρισκόταν μέσα

σε χωράφι, είχε αναμμένη τη μηχανή του για πολύ ώρα.

Η αστυνομία υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, διότι έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ωστόσο, τα κίνητρα του φόνου δεν έχουν γίνει γνωστά και εκτιμάται ότι ίσως να μη σχετίζονται με ληστεία, διότι το πορτοφόλι του θύματος βρέθηκε στην τσέπη του και οι εισπράξεις του ταξί βρέθηκαν στη θέση τους.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως ανάγκασαν τον άτυχο συνιδιοκτήτη του ταξί και πατέρα δύο παιδιών να βγει από το αυτοκίνητο και τον υποχρέωσαν να περπατήσει σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μακριά από αυτό. Εκεί τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο να ξεψυχήσει αβοήθητος. Ακόμη δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι, με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος ιδιοκτήτης ταξί.

Keywords
Τυχαία Θέματα