Χαλάνδρι: Για πρώτη φορά παρέλαση υπό τον ύμνο του ΕΑΜ! (βίντεο)

Ένα διαφορετικό εμβατήριο από το σύνηθες ακούστηκε σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Χαλάνδρι, καθώς η παρέλαση διεξήχθη υπό τον ύμνο του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ)!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης οργισμένος σχολίασε την παρέλαση γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter του: «Ήθελα να’ ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν

αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..» και συνέχισε με μία ακόμη ανάρτηση: «Όταν τελικά οι Συριζαίοι μιλούν για κατάργηση των παρελάσεων εννοούν αυτό που είδαμε στο Χαλάνδρι. Εμφυλιοπολεμικό μίσος…Ψηφίστε τους!».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter επιτέθηκε στον δήμαρχο Χαλανδρίου, κ. Ρούσσο, λέγοντας: «Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρούσσος υποχρέωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η πρώτη ανάρτησή του και ακολούθησε και δεύτερη: «Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον Χίτλερ».

Φώτο Αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα