Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ, ξανά… μαζί, για την κόρη τους (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ συναντήθηκαν, για τα 30α γενέθλια της κόρης τους.

Οι δύο ηθοποιοί, που χώρισαν το 2000, βρέθηκαν και πάλι μαζί για τα γενέθλια της κόρης τους Ρούκερ την Πέμπτη, απολαμβάνοντας ένα γεύμα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τις άλλες δύο κόρες τους Σκουτ και Ταλούλα.

Η 24χρονη Ταλούλα μοιράστηκε ένα βίντεο, που τώρα έχει διαγραφεί, στο Instastories, στο οποίο η οικογένεια τραγούδησε το «Happy Birthday» στην Ρούμερ.

Just before we took this photo

my dad said, “hurry up, I have to fart”

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on Aug 15, 2018 at 9:17pm PDT

Η μικρή κόρη της οικογένειας μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της με τους δύο γονείς της, στην οποία παίρνει αστείες πόζες με την μητέρα της την ώρα που ο πατέρας της την φιλά στο μέτωπο.

A post shared by tallulah (@buuski) on Aug 16, 2018 at 5:48pm PDT

Τον Ιούλιο η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της συναντήθηκαν και πάλι κατά τη διάρκεια της απονομής ενός βραβείου στον Μπρους Γουίλις – μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ.

Η 55χρονη είπε διάφορα αστεία για το γάμο τους, τις δεξιότητές του ως γονέα και πώς πήρε έναν από τους ρόλους που καθόρισαν την σταδιοδρομία του στην υποκριτική.

«Για όσους από εσάς δεν με γνωρίζετε, είμαι η Ντέμι Μουρ» είπε η διάσημη ηθοποιός που ήταν παντρεμένη με τους Γουίλις για 12 χρόνια από το 1987 έως το 2000. «Ήμουν παντρεμένη με τον Μπρους για τις τρεις πρώτες ταινίες ‘Die Hard’ , κάτι που έχει νόημα επειδή οι άλλες δύο ήταν άθλιες».

Demi Moore makes surprise special appearance at #BruceWillisRoast pic.twitter.com/XpsVNM9NQP

— Kirsten Chuba (@KirstenChuba) July 15, 2018

Αστειευόμενη για το γονεϊκό του στυλ, πρόσθεσε: «Ο Μπρους είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος. Όταν η κόρη μας Ρούμερ ήταν μωρό και ήταν η σειρά του να της αλλάξει πάνα μέσα στη νύχτα, έσκυψε επάνω μου και μου ψιθύρισε: ‘Θα σου δώσω χίλια δολάρια αμέσως τώρα για να της αλλάξεις την πάνα’».

Η Ντέμι Μουρ αστειεύτηκε επίσης για το πώς κατάφερε ο Μπρους Γουίλις να πάρει τον ρόλο στο «Pulp Fiction» μετά από μια συνάντηση με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν στο ξενοδοχείο του.

«Ο Μπρους πήρε τον ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του στο Pulp Fiction και τότε είχε φανεί πολύ περίεργο, αυτός ο μεγάλος ηθοποιός ταινιών δράσης να πρωταγωνιστεί σε μια μικρή ταινία, αλλά πήγε στο ξενοδοχείο του Χάρβεϊ Γουάινστιν και δεν ξέρω, αλλά όταν επέστρεψε, μου λέει, «Πήρα τον ρόλο!»», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, με το κοινό να γελάει και να χειροκροτεί.

Στη συνέχεια αστειεύτηκε για το διαζύγιό τους. «Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί τελείωσε ο γάμος μας και για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως ήταν επειδή άρχισε να υπάρχει ζήλια στη σχέση μας. Νομίζω πως ο Μπρους ποτέ δεν ξεπέρασε το γεγονός πως ήμουν πολύ καλύτερη ως φαλακρή από ό,τι εκείνος», είπε η Ντέμι Μουρ.

«Μετά το διαζύγιό μας, είπε πως θεωρεί το τέλος του γάμου μας την μεγαλύτερη αποτυχία του, αλλά Μπρους, μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου, είχες πολύ μεγαλύτερες αποτυχίες. Για παράδειγμα τα Planet Hollywood, Hudson Hawk, Striking Distance, την καμπάνια για τον Μάικλ Δουκάκη, το ότι απέρριψες τον ρόλο του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Ocean’s Eleven για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στην φυσαρμόνικα…», συνέχισε.

Bruce Willis closes out #BruceWillisRoast with a harmonica solo pic.twitter.com/BrzPQM0dhk

— Kirsten Chuba (@KirstenChuba) July 15, 2018

Βέβαια, η Ντέμι Μουρ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μπρους Γουίλις επειδή της χάρισε, όπως είπε, «μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου», κατατάσσοντάς τον στους «τρεις καλύτερους συζύγους» που είχε. Στο παρελθόν η ηθοποιός υπήρξε επίσης παντρεμένη με τον μουσικό Φρέντι Μουρ και τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ.

Δείτε ακόμη:

Forbes: Αυτή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2018 – «Έφαγε» τη Τζολί

Το άρθρο Μπρους Γουίλις – Ντέμι Μουρ, ξανά… μαζί, για την κόρη τους (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα