Μπριζίτ Μακρόν πρώην σύζυγος: Πέθανε ο Αντρέ Λουί Οζιέρ

Μπριζίτ Μακρόν πρώην σύζυγος: Εφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγος της Μπριζίτ Μακρόν και πατέρας των τριών παιδιών της, ο 69χρονος Αντρέ Λουί Οζιέρ. Ο Αντρέ Λουί Οζιέρ, συνταξιούχος τραπεζίτης, πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο και κηδεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, όμως έγινε γνωστό τώρα, εννέα μήνες αργότερα. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας δεν είναι γνωστό εάν παρευρέθηκε στην κηδεία. Την είδηση έκανε γνωστή η 36χρονη μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Τιφέν Οζιέρ, λέγοντας: “Ο πατέρας μου πέθανε, τον έθαψα στις 24 Δεκεμβρίου υπό άκρα μυστικότητα. Τον λάτρευα, ήταν ένας αιρετικός που εκτιμούσε την ανωνυμία του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Κι αυτό έπρεπε να το σεβαστώ”.

Η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένα, ώσπου το ζευγάρι πέρασε μια κρίση στον γάμο του στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν η Μπριζίτ Μακρόν σύναψε σχέση με τον μαθητή της τότε, Εμανουέλ Μακρόν. Μετά από αυτό, η Μπριζίτ Μακρόν χώρισε από τον σύζυγό της και μετακόμισε στο Παρίσι. Το διαζύγιό της με τον Οζιέρ βγήκε το 2006. Σημειώνεται πως οι δυο τους διαψεύδουν όλα αυτά τα χρόνια πως ήταν μαζί οσο ο Μακρόν ήταν ανήλικος και λένε πως σύναψαν σχέση αφότου εκείνος ενηλικιώθηκε. Μετά τον γάμο της με τον Εμανουέλ Μακρόν, το 2007, ο πρώην σύζυγός της απομονώθηκε εντελώς και απέφευγε οποιαδήποτε δημοσιότητα, ενώ δεν μίλησε ποτέ για τον χωρισμό τους.

Η Μπριζί Μακρόν σε μια σπάνια συνέντευξη – “Ήμουν τρομοκρατημένη όταν έγινα μητέρα στα 21”Παρά τις εντάσεις, τα παιδιά του Οζιέρ τα πάνε εξαιρετικά καλά με τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν έχει αποκτήσει δικά του παιδιά με την Μπριζίτ.

Μάλιστα, στην γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού στο Le Touquet τον Οκτώβριο του 2007, ο Μακρόν είπε στην οικογένεια Οζιέρ σε μια ομιλία του μετά το δείπνο: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας δεχτήκατε, που μας αγαπήσατε γι’ αυτό που είμαστε. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της Μπριζίτ. Εάν υπήρχε κάποιος που μπορεί να μην έβρισκε αυτό τον γάμο απλό, τότε θα ήταν αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα