Μπρασελέ της E. Taylor «σούφρωσε» η L. Lohan!

Δεν είναι η πρώτη φορά (και μάλλον ούτε η τελευταία!) που η Lindsay Lohan κατηγορείται ότι… απλώνει το χεράκι της! Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε τηλεταινία για τη ζωή της Elizabeth Taylor και μάλλον θέλησε να μοιάσει τόσο πολύ στο είδωλό της, που σκέφτηκε να «βουτήξει» ένα πανάκριβο κόσμημά της!

Πρόκειται για έναν μπρασελέ που η Taylor είχε δωρίσει στη νοσοκόμα

της και το οποίο από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον του «κακού κοριτσιού» του Χόλιγουντ. Εντελώς τυχαία (;) το κόσμημα εκλάπη μια μέρα, που η ηθοποιός είχε επισκεφθεί την νοσοκόμα, η οποία απείλησε τη Lohan ότι θα καλέσει την αστυνομία… Πώς τελείωσε το «σίριαλ»; Λίγες μέρες μετά το κόσμημα βρέθηκε ξανά στα χέρια της κατόχου του.

Μάλιστα η Lindsay έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στη νοσοκόμα μέσω κινητού, στο οποίο της έγραφε: «Η Elizabeth θα ήταν πολύ στεναχωρημένη με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε».

Η Lohan έχει στο «ενεργητικό» της αρκετές μικροκλοπές, ενώ ακούστηκε ότι στη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεταινίας κατέστρεψε ένα ολόκληρο τροχόσπιτο που το χρησιμοποιούσαν ως την ερωτική φωλιά της «Κλεοπάτρας»...

Keywords
Τυχαία Θέματα