«Μπορούμε να προκριθούμε και χωρίς τον Νεϊμάρ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στη στήριξη του κόσμου ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της σημερινής (6/03) ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παρκ ντε Πρενς».

Οι «Παριζιάνοι» ευελπιστούν ότι οι οπαδοί θα «σπρώξουν» την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να ανατρέψει το εις βάρος της 1-3 του πρώτου αγώνα των «16» του Champions League και να προκριθεί στους προημιτελικούς

της διοργάνωσης.

Η απουσία του τραυματία, Νεϊμάρ, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την πρωτοπόρο της Ligue 1, ωστόσο, ο τεχνικός της Παρί, Ουνάι Έμερι, είναι πεπεισμένος ότι «κλειδί» στην έκβαση του αγώνα θα παίξουν οι φίλαθλοι.

«Παίζεις ένα ματς με το μυαλό και την καρδιά. Αύριο η καρδιά θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα», επισήμανε ο Ισπανός προπονητής στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Συνέχισε: «Κι εμείς θα παίξουμε με 12 παίκτες αύριο, διότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου.» Αναφερόμενος στην απουσία του Νεϊμάρ σχολίασε: «Η ομάδα μας, ακόμη και χωρίς τον Νεϊμάρ, είναι ικανή για να νικήσει την καλύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης».

«Με τον Νεϊμάρ η Παρί είναι ισχυρότερη, αλλά είμαστε και πάλι δυνατοί και χωρίς αυτόν», υποστήριξε ο full back των πρωτευουσιάνων, Ντάνι Άλβες και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο επιλογές: η να καθίσουμε και να κλάψουμε ή, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε».

Το άρθρο «Μπορούμε να προκριθούμε και χωρίς τον Νεϊμάρ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα