Μπογδάνος κορονοϊός: Θετικός ο βουλευτής της ΝΔ

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο βουλευτής της ΝΔ γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη και πως παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, τα συμπτώματα της νόσου εκδηλώνονται ήπια.

Συγκεκριμένα,

ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής: “Προχθές διαγνώστηκα με κορονοϊό. Ευτυχώς, δεν έχω κολλήσει κανέναν. Είμαι, βεβαίως, σε καραντίνα στο σπίτι και μέχρι τώρα τα συμπτώματα εκδηλώνονται ήπια. Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Πρώτα ο Θεός, όλα θα πάνε καλά!”.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος του ευχήθηκε με σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πολιτικό του αντίπαλο για την ευγενική “χειρονομία”.

Προχθές διαγνώστηκα με κορωνοϊό. Ευτυχώς, δεν έχω κολλήσει κανέναν. Είμαι, βεβαίως, σε καραντίνα στο σπίτι και μέχρι τώρα τα συμπτώματα εκδηλώνονται ήπια.

Και αυτό θα το αντιμετωπίσουμε.

Πρώτα ο Θεός, όλα θα πάνε καλά!

— constantinosbogdanos (@bogdanosk) March 19, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα